Wat is uw ideale webhosting?

All In Webhosting kan u genoeg opslagruimte en dataverkeer bieden voor uw bedrijf of particuliere website. Een startende webwinkel is voor ons geen probleem. Wij kunnen het voor u hosten, maken en onderhouden. Bekijk gerust onze Pakketten en onze Webdesign & Webwinkel pagina. Bij ons vindt u alles onder één dak!

FAQ Website

Hoe maak ik een eigen website?


U kunt een eigen website maken met bijvoorbeeld HTML, PHP of Wordpress. HTML en PHP vereist kennis van deze programmeertaal. Met Wordpress heeft u uw eigen website compleet in eigen handen. Het werkt met het CMS(Content Management System), waardoor u zelf de tekst en plaatjes in kunt voegen. Hiermee komt de gewijzigde inhoud van uw pagina direct online!
Wilt u liever toch geen gedoe met het maken van uw website? Kijk dan op onze Webdesign & Webshop pagina of neem contact op met ons.

Hoe upload ik mijn eigen website?


Dit kan direct via www.jouwdomeinnaam.nl:2222. Bij uw eigen DirectAdmin account kunt u dan de bestanden handmatig uploaden. Mocht u bekend zijn met FTP, dan is dit uiteraard ook mogelijk! De gegevens zijn als volgt:
FTP Server: ftp.jouwdomeinnaam.nl
FTP Poort: 21
Gebruikersnaam: Uw gebruikersnaam.
Wachtwoord: Uw bijbehorende wachtwoord.

Helpdesk

info@allinwebhosting.nl

24/7 bereikbaar