Wat is uw ideale webhosting?

All In Webhosting kan u genoeg opslagruimte en dataverkeer bieden voor uw bedrijf of particuliere website. Een startende webwinkel is voor ons geen probleem. Wij kunnen het voor u hosten, maken en onderhouden. Bekijk gerust onze Pakketten en onze Webdesign & Webwinkel pagina. Bij ons vindt u alles onder één dak!

FAQ Domeinnamen

Moet ik www. voor mijn domeinnaam plaatsen voor het registreren van mijn domeinnaam?


Nee, dat is niet nodig.

Kan ik meerdere domeinnamen op mijn pakket plaatsen?


Nee, dit is standaard niet mogelijk. Maar hier kunnen wij uiteraard een uitzondering in maken! Stuur ons een mail voor de mogelijke opties.

Wat is een subdomein?


Dit is een domein onder jouw hoofddomein. Deze wordt dan als volgt bereikbaar: subdomein.jouwdomeinnaam.nl.

Hoe gaat de verhuizing van mijn domeinnaam naar All In Webhosting in zijn werking?


1. Eerst stuurt u ons een mail met de vraag voor de verhuizing van uw domeinnaam. U moet uiteraard wel de eigenaar zijn van de domeinnaam!
2. Ten tweede vraagt u de verhuiscode bij uw huidige hosting op. Deze wordt naar de administratieve contactpersoon gestuurd. Dit kan uzelf zijn of de webhosting zelf. Dit is een soort PIN code om te bewijzen dat u de rechtmatige eigenaar van de domeinnaam bent. Dit kan vaak per mail of per telefoon bij uw huidige provider.
3. U kunt nu uw huidige hosting opzeggen en heten wij u hartelijk welkom bij All In Webhosting!

Hoelang duurt de verhuizing van mijn domeinnaam naar All In Webhosting?


Dit varieert per extensie, bij .nl/.be/.eu gaat het vrijwel meteen. Bij overige extensies kan het een paar dagen duren, maar soms ook enkele uren!

Helpdesk

info@allinwebhosting.nl

24/7 bereikbaar