Wat is uw ideale webhosting?

All In Webhosting kan u genoeg opslagruimte en dataverkeer bieden voor uw bedrijf of particuliere website. Een startende webwinkel is voor ons geen probleem. Wij kunnen het voor u hosten, maken en onderhouden. Bekijk gerust onze Pakketten en onze Webdesign & Webwinkel pagina. Bij ons vindt u alles onder één dak!

FAQ Administratieve zaken

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?


Neem even contact met ons op door een mail te sturen naar: info@allinwebhosting.nl. Wij lossen het dan binnen enkele minuten tot enkele uren voor u op!

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord in DirectAdmin?


Log in op DirectAdmin door naar het volgende webadres te gaan: http://www.jouwdomeinnaam.nl:2222. Vervolgens klikt u onder 'Your account' Change password aan. Hier moet u uw huidige wachtwoord opgeven en vervolgens twee maal het nieuwe wachtwoord. U kunt de vinkjes laten staan indien u het wachtwoord ook wilt wijzigen voor uw FTP account en het database account(mits u een database gebruikt).

Betaal ik per maand of per jaar?


U betaald per jaar. Jaarlijks sturen wij u een factuur met het te betalen bedrag. Wij zullen u een maand van te voren waarschuwen dat uw abonnement afloopt, zodat u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

Zijn de prijzen op de website incl. of excl. BTW?


De prijzen bij All In Webhosting zijn incl. BTW. We heten niet voor niks All In Webhosting!

Helpdesk

info@allinwebhosting.nl

24/7 bereikbaar